Мостенська, Тетяна ЛеонідівнаРибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаБойко, Ірина Анатоліївна2012-06-142012-06-142010Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студентів спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Т. Л. Мостенська, Т. В.Рибачук-Ярова, І. А. Бойко – К. : НУХТ, 2010. — 59с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1430Методичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю підприємства.Guidance designed to develop students' knowledge, skills and practical skills in the management of the company.otherлекційні та практичні заняттяlectures and practical classesкурсовий проектконтрольна роботапитання до іспитуcourse designcontrol workquestions for the examкафедра економіки праці та менеджментуМенеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»