Зберігання зерна в поліетиленових мішках - Шаповаленко, Олег Іванович; Скорикова, Ганна Іванівна; Харченко, Євген Іванович; Штика, Ярослав Андрійович; Павлушенко, В. М. (My University, 2010)
В статті наведено результати досліджень показників якості зерна при тривалому зберіганні пшениці у поліетиленових мішках, а також результати досліджень змін показників якості борошна виробленого із цього зерна пшениці.
Keywords: пшениця; зберігання; борошно; пшеница; мука; хранение; wheat; flour; storage; кафедра технології зберігання і переробки зерна