Каптановський, Дмитро ВадимовичКулінченко, Віталій Романович2014-09-102014-09-102014Каптановський, Д. Узагальнення дослідних даних під час кипінні води і цукрового розчину в критеріальній системі запропонованій Д. А. Лабунцовим / Д. Каптановський, В. Кулінченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 260-262.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16667Дослідження процесу бульбашкового кипіння з метою отримання обґрунтованих розрахункових залежностей для тепловіддачі представляє науковий інтерес и має прикладне значення для багатьох галузей господарської діяльності, для хімічної, харчової фармацевтичної і зокрема цукрової промисловості. Investigation of bubble boiling to obtain reasonable computational dependencies for heat represents scientific interest and has practical importance for many economic activities, for chemical, pharmaceutical and food including sugar industry.uk-UKкритеріальна системабульбашкове кипінняцукрове виробництвоCriteria systembubble boilingsugar productionкафедра процесів і апаратів харчових виробництвУзагальнення дослідних даних під час кипіння води і цукрового розчину в критеріальній системі запропонованій Д. А. ЛабунцовимOther