Особливості аудиту власного капіталу підприємства - Гейвич, Лілія Вікторівна; Щербина, Ольга Сергіївна (My University, 2013)
В умовах ринкової економіки особливої актуальності набирають облік та аналіз власного капіталу, наявність якого дозволяє функціонувати підприємствам всіх форм власності. In a market economy gaining special urgency accounting and analysis on equity, whose presence allows businesses to operate all types of property.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; внутрішній аудит; власний капітал підприємства; ринкова економіка; internal audit; equity company; market economy