Вплив розміру підприємства кондитерської промисловості України на рівень його конкурентоспроможності - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2007)
За допомогою використання методу аналітичного групування з рівновеликими інтервалами в роботі було досліджено залежність розміру підприємства від даного коефіцієнта. Доведено, що найбільшу конкурентоспроможність мають великі підприємства. By using the analytical method of grouping with equal intervals in the work was to investigate the dependence on company size of the coefficient. Proved that the most competitive with larger firms.
Keywords: малі підприємства; small enterprises; товарність; marketability; конкурентоспроможність підприємств; competitiveness of enterprises; кафедра економіки і права