Водорості вакаме як складова рецептури борошняних страв підвищеної біологічної цінності - Дітріх, Ірина Вікторівна (My University, 2024)
Обґрунтована доцільність введення водорості вакаме до рецептури борошняних страв для підвищення їх біологічної цінності та покращення органолептичних властивостей. Використання водоростей вакаме може розглядатися як перспективний напрямок у розширенні асортименту борошняних страв підвищеної біологічної цінності для широкого кола споживачів індустрії харчування

The justified feasibility of introducing wakame seaweed into a flour recipe dishes to increase biological value and improve organoleptic properties. The use of wakame seaweed can be considered as a promising direction in expanding the range flour dishes of increased biological value for a wide range of food industry consumers
Keywords: млинці; водорості вакаме; біологічна цінність; pancakes; wakame seaweed; biological value; кафедра готельно-ресторанної справи