Паштет запечений з м’ясом зайця (Патент на корисну модель № 53107) - Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим Олександрович (My University, 2010)
В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked.
Keywords: рецептура; паштет; запечений; recipe; pate; grilled; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів