Україна на шляху до євроінтеграції - Авагімян, Арсен Самвелович; Гуткевич, Світлана Олександрівна (My University, 2014)
Євроінтеграція є одним з напрямів інкорпорації України в світову спільноту. Це процес політичної, юридичної, економічної (а в деяких випадках — соціальної та культурної) інтеграції європейських держав, у тому числі й частково розташованих в Європі. Метою цього дослідження є інтеграційний процес України в Євросоюз. European integration is one of the areas of Ukraine incorporation into the global community. This process of political, legal, economic (and in some cases - the social and cultural) integration of European states, including partially located in Europe. The purpose of this research is the integration of Ukraine into the European Union.
Keywords: євроінтеграція; зовнішня політика; європейський союз; European integration; foreign policies; European Union; кафедра міжнародної економіки