Креативність персоналу як необхідна якість формування соціального капіталу - Буковинська, Марія Петрівна; Нечаєв, Олександр Леонідович (My University, 2013)
В статті розглянуто необхідність формування креативності персоналу, що забезпечить певний рівень соціального капіталу та конкурентоспроможності організації. Сьогодні під впливом третьої промислової революції зароджується нове суспільство, в основі, якого — інтелект, інтерес і інформація. В новому суспільстві не праця в своїй безпосередній формі, а розум, наука, креативність персоналу стає головним джерелом суспільного добробуту. The necessity of creative personnel who will provide the certain level of social capital and competitiveness of organization is considered in the article. Today, the new society is being formed due to the third industrial revolution, which is based on such notions as intellect, interest and information. In this society, the main source of public welfare is not grounded on labor in the direct form. Now the most important vehicles are mind, science and the creativity of personnel.
Keywords: креативність персоналу; staff creativity; соціальний капітал; якість трудового життя; social capital; quality of life; кафедра економіки праці та менеджменту