Савонік, Тетяна АнатоліївнаЛяцевич, Людмила ВолодимирівнаШутюк, Віталій Володимирович2017-06-202017-06-202017Савонік, Т. А. Переваги застосування Xtend-технології для зберігання рослинної продукції / Т. А. Савонік, Л. В. Ляцевич, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 289.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25618В роботі розглянути перспективи використання Xtend-технології для зберігання овочів та фруктів. Основа даної технології – створення модифікованої атмосфери всередині полімерної упаковки і підтримання її під час зберігання до моменту споживання продукту. In this work, consider the prospects of using Xtend-technology for the storage of vegetables and fruits. The basis of this technology is the creation of a modified atmosphere within the polymer packaging and its maintenance during storage until the consumption of the product.uk-UKXtend-технологіязберіганнярослинна продукціяXtend-technologystoragevegetable productsкафедра технології консервуванняПереваги застосування Xtend-технології для зберігання рослинної продукціїThesis