Засоби навчання діалогічного мовлення майбутніх працівників сфери обслуговування в процесі вивчення німецької мови після англійської - Окопна, Яна Володимирівна (My University, 2009)
В дослідженні представлено науково обґрунтовані підходи до відбору засобів навчання діалогічного мовлення майбутніх працівників сфери обслуговування в процесі вивчення німецької мови після англійської Це зумовлює увагу до проблеми викладання іноземних мов з урахуванням потреб майбутніх фахівців у сучасних умовах.
Keywords: діалогічне мовлення; засоби навчання; німецька мова після англійської; професійно орієнтоване навчання; сфера обслуговування; диалогическая речь; средства обучения; немецкий язык после английского; профессионально ориентированное обучение; сфера обслуживания; dialogical speech; training means; German after English; professionally oriented training; service sphere; кафедра іноземних мов професійного спрямування