Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2014-03-052014-03-052012Грек, О. В. Сухі суміші сироватки з солодом для ферментованих напоїв / О. В. Грек, О. О. Красуля // Обладнання та технології харчових виробництв/ Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – Вип. 29. – С. 190-194https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12926В статті досліджено процес бродіння квасного сусла на основі відновленої сухої суміші сироватки та житнього солоду. Розглянуто переваги застосування сухих сумішей для виробництва напоїв. In this article the possibilities the process of fermentation kvass wort on the based on restored dry mixture of whey and rye malt. Advantages of the use of dry mixes in the production of fermentation drinks.otherмолочна сироваткаwheyнапій бродінняfermentation drinkсолод житній ферментованийa ferment rye maltкафедра технології молока і молочних продуктівСухі суміші сироватки з солодом для ферментованих напоївArticle