Гончаренко, Таїса ЮріївнаТопчій, Оксана Анатоліївна2019-04-222019-04-222018Гончаренко, Т. Ю. Використання солодових екстрактів у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів / Т. Ю. Гончаренко, О. А. Топчій // VII Міжнародна науково-технічна конференція “Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції”, 6-7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. - С. 175-176.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29041Тези містять результати досліджень функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів з використанням рідких і сухих солодових екстрактів. The abstracts contain the results of research of functional and technological properties of minced semi-finished products using liquid and dry malt extracts.uk-UKпосічені напівфабрикатисолодові екстрактиminced semi-finished productsmalt extractsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання солодових екстрактів у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтівThesis