Вплив передаточного числа на геометричні і силові параметри в приводах машин - Галета, Л. М.; Кириленко, П. П.; Люлька, Дмитро Миколайович; Ночніченко, Іван Юрійович; Валіулін, Геннадій Раіфович; Костюк, Володимир Степанович; Якимчук, Микола Володимирович (My University, 2001)
При проектуванні пакувального обладнання виникає питання раціонального вибору і розрахунку складових приводу. When designing packaging machinery question rational choice and calculate the components of the drive.
Keywords: передаточне число; gear ratio; привід; driving; машина; machine; механізм; mechanism; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки