Проблеми та перспективи розвитку факторингу в Україні - Прокопій, Катерина Юріївна (My University, 2014)
В Україні послуги з факторингу надають переважно банки, хоча цією діяльністю також займаються і спеціалізовані факторингові компанії, які носять назву — фактор. В In Ukraine provide factoring services primarily banks, although this activity also involved and specialized factoring companies, which are called - factor.
Keywords: факторинг; ризики; банк; factoring; risks; bank