Системно-циклічний підхід до управління розвитком конкурентоспроможності підприємства - Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2010)
Розглянуто методичний підхід до вивчення конкурентоспроможності організації з позиції теорії життєвого циклу. Визначено фази конкурентоспроможності підприємства та шляхи її розвитку

The methodical going is considered near the study of competitiveness of organization from position of theory of life cycle. Certainly phases of competitiveness of enterprise and ways of its development.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; фаза конкурентоспроможності; життєвий цикл конкурентоспроможності; competitiveness of enterprise; phase of competitiveness; life cycle of competitiveness; кафедра економіки праці та менеджменту