Сутність матеріальних ресурсів та їх класифікація - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2007)
Розглянуто сутність та роль матеріальних ресурсів підприємства. Матеріальні ресурси класифіковані в статті за групувальними ознаками. Класифікація представлена ​​у вигляді схеми. The essence of the role of the material resources of the enterprise. Material resources are classified in the article on grouping variable. Classification is presented in the form of diagrams.
Keywords: матеріальні ресурси; material resources; класифікація; ознаки; classification; кафедра економіки праці та менеджменту