Пушка, Ольга СергіївнаДиба, Яна СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2018-02-022018-02-022017Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарних напівфабрикатів / О. С. Пушка, Я. С. Диба, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. — К. : НУХТ, 2017. - С. 184-185.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26647У статті наведено результати досліджень впливу кулінарних напівфабрикатів для перших страв на седиментаційну стійкість супів-пюре. The article presents the results of research on the influence of cooking semifinished products for the first dishes on the sedimentation stability of mashed soup.uk-UKнапівфабрикатsemi-finishedсуп-пюреsoup-pureeкафедра готельно-ресторанної справиСедиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарних напівфабрикатівOther