Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарних напівфабрикатів - Пушка, Ольга Сергіївна; Диба, Яна Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2017)
У статті наведено результати досліджень впливу кулінарних напівфабрикатів для перших страв на седиментаційну стійкість супів-пюре. The article presents the results of research on the influence of cooking semifinished products for the first dishes on the sedimentation stability of mashed soup.
Keywords: напівфабрикат; semi-finished; суп-пюре; soup-puree; кафедра готельно-ресторанної справи