Kuzmin, OlegChemakina, OktyabrinaKuzmin, Anton2019-11-252019-11-252018Kuzmin, O. The quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industry / O. Kuzmin, O. Chemakina, A. Kuzmin // Management mechanisms and development strategies of economic entities in conditions of institutional transformations of the global environment : collective monograph. – Riga : "Landmark" SIA, 2019. – Vol. 2. – P. 101–110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30370The work is characterized by a quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industry В роботі охарактеризовано систему управління якістю в службі банкетів, як один із елементів інноваційного розвитку готельно-ресторанним господарствомenquality management systemhotel-restaurant industrybanquet serviceсистема управління якістюзаклади готельно-ресторанного господарстваслужба банкетівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїThe quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industryArticle