Розрахунок матеріального балансу одержання натрій тетраборату з використанням математичного пакету MathCad - Богун, Володимир Романович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна; Іщенко, Віра Миколаївна (My University, 2014)
В даній роботі розглядається розрахунок матеріального балансу одержання натрій тетраборату з використанням математичного пакету MathCad In this paper we study the mass balance calculations receiving sodium tetraborate using mathematical MathCad
Keywords: хіміко-технологічна система; математичний пакет MathCad; матеріальний баланс; натрій тетраборат; sodium tetraborate; mathematics MathCad; the material balance chemical-technological system; кафедра харчової хімії; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки