Кузьмін, Олег ВолодимировичЛівар, Ольга Віталіївна2017-05-152017-05-152016Кузьмін, О. Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок / О. Кузьмін, О. Лівар // Стратегія збалансованого використання економічного, технологічного та ресурсного потенціалу країни : зб. наук. праць ІІ міжнар. наук.-практ. конф.,1 червня 2016 р., м. Кам’янець-Подільський. – Тернопіль : Крок, 2016 р. - С. 36-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25236Розроблено класифікацію харчових добавок, вживаних у виробництві горілок. Classification of food additions is worked out, vodka used in a production.uk-UKалкогольна продукціяалкогольная продукцияalcoholic productsгорілкаводкаvodkaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗагальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілокThesis