Розробка технології виробництва дитячого кисломолочного напою продовженого терміну зберігання - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Ромоданова, Валентина Олександрівна (My University, 1995)
Авторами проведена робота по розробці технології нового дитячого кисломолочного продукту. В ролі активної комплексоутворюючої речовини був вибраний пектин яблучний. The authors of the work on the development of the technology of the new children's dairy products. As an active kompleksowego substance was selected pectin.
Keywords: кисломолочні продукти; дитяче харчування; пектин; dairy products; baby food; pectin; dairy products; кафедра технології молока і молочних продуктів