Особливості розробки електронного підручника з дисципліни «Економічна теорія» - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2015)
За сучасної організації навчального процесу самостійна робота студентів перетворюється на основний засіб оволодіння навчальним матеріалом дисципліни «Економічна теорія». За для полегшення вирішення цієї задачі, студенту пропонується використовувати сучасні технології навчання. Зокрема для підвищення рівня засвоєння теоретичних положень програмного матеріалу, набуття навичок і вмінь із вирішення практичних завдань з економічної теорії студенти, поряд з опануванням традиційних літературних джерел, мають можливість використовувати електронний підручник.
Keywords: електронний підручник; економічна теорія; розробка підручника; electronic textbook; economic theory; development tutorial; кафедра готельно-ресторанної справи