Теличку, I.Арсеньєва, Лариса Юріївна2014-07-092014-07-092014Теличку, І. Проблеми використання мікрохвильового випромінювання в харчовій промисловості / Іванна Теличку, Лариса Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 81-82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16018Використання мікрохвильової енергії порівняно з традиційними (термічними) способами нагрівання є вигідним в економічному та екологічному аспектах, тому узагальнений і систематизований матеріал буде корисний під час експертизи нових перспективних процесів і апаратів харчової хімії, заснованих на використанні мікрохвильового випромінювання. The use of microwave energy compared with conventional (thermal) heating methods is advantageous in the economic and environmental aspects, as summarized and classified material will be useful in the examination of promising new processes and devices of food chemistry, based on the use of microwave radiation.uk-UKхарчова промисловістьмікрохвильове випромінюваннянагріванняfood industryheatingmicrowaveкафедра експертизи харчових продуктівПроблеми використання мікрохвильового випромінювання в харчовій промисловостіOther