Дослідження властивостей м’ясних фаршевих систем - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Венглюк, Олександр Володимирович (My University, 2012)
Підібрані компоненти та розроблені рецептури м’ясних фаршів, з яких вироблені биточки, досліджені органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники фаршів та готових виробів та за ними визначені оптимальні поєднання інгредієнтів в кращих варіантах рецептур. Neat components and worked out compounding of forcemeats, from that there are mine-out rissoles, investigational оrganoleptic, physical and chemical, functionally-technological indexes of stuffing and finish goods and after them optimal combinations of ingredients are certain in the best variants of compounding.
Keywords: фарш; м'ясо; биточки; показники; компоненти; forcemeat; meat; rissoles; indexes; components; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів