Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаВенглюк, Олександр Володимирович2013-04-042013-04-042012Крижова Ю. П. Дослідження властивостей м’ясних фаршевих систем / Ю. П. Крижова, О. В. Венглюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2012. – №10 (20). - С. 133-135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7316Підібрані компоненти та розроблені рецептури м’ясних фаршів, з яких вироблені биточки, досліджені органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники фаршів та готових виробів та за ними визначені оптимальні поєднання інгредієнтів в кращих варіантах рецептур. Neat components and worked out compounding of forcemeats, from that there are mine-out rissoles, investigational оrganoleptic, physical and chemical, functionally-technological indexes of stuffing and finish goods and after them optimal combinations of ingredients are certain in the best variants of compounding.otherфаршм'ясобиточкипоказникикомпонентиforcemeatmeatrissolesindexescomponentsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження властивостей м’ясних фаршевих системArticle