Борщова, Ольга Анатоліївна2022-10-122022-10-122022Борщова, О. А. Розроблення рецептури здобного хлібобулочного виробу, збагаченого пшеничними висівками, з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у м. Прилуки, Чернігівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Анатоліївна Борщова ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2022. – 194 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38036otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівздобний булочний вирібпшеничні висівкипитомий об'єм хлібахарчові волокнабулочка «Шкільна з висівками»хліб «Урожайний»рогалик «Простий»хліб «Чумацький»Розроблення рецептури здобного хлібобулочного виробу, збагаченого пшеничними висівками, з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у м. Прилуки, Чернігівської областіOther