Оцінка якості органічних булочних виробів із використанням кокосового борошна - Соїч, Дарина Юріївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна (My University, 2024)
За результатами досліджень встановлено, що внесення 10 % кокосового борошна до маси борошна в тісті, забезпечує хороші органолептичні показники готових виробів, які не суттєво поступаються контрольному зразку. Застосування технологічних заходів буде сприяти покращенню якості виробів. Багатий хімічний склад кокосового борошна забезпечить підвищення споживчих властивостей органічних булочних виробів.

The results of the research showed that the addition of 10 % coconut flour to the weight of flour in the dough provides good organoleptic characteristics of the ready products, which are not significantly inferior to the control sample. The use of technological measures will help improve the quality of the products. The rich chemical composition of coconut flour will improve the consumer properties of organic bakery products.
Keywords: органічні продукти; кокосове борошно; булочні вироби; якість; organic products; coconut flour; bakery products; quality; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів