Чмут, Надія ОлександрівнаБандуренко, Галина МихайлівнаМарценюк, Олександр Степанович2013-11-052013-11-052010Патент № 47221 UA, МПК A23L 2/02 (2009.) Напій березово-яблучний «Надія» / Чмут Н. О., Бандуренко Г. М., Марценюк О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 200906923 ; заявл. 02.07.2009 ; опубл. 25.01.2010, Бюл. № 2, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11016Напій березово-яблучний, що складається з березового соку, яблучного соку, цукру або фруктози та лимонної кислоти, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: березовий сік 50-70 % ,яблучний сік 14-30 %,екстракт плодів глоду 7-20 %, цукор або фруктоза 5-8 %, лимонна кислота 0,5-0,8 %.otherлимонна кислотанапій березово-яблучнийсік березовийсік яблучнийекстракт плодів глодуфруктозалимонная кислотанапиток березово-яблочныйсок березовыйсок яблочныйэкстракт плодов боярышникаfructosecitric acidbeverage birch-applebirch juiceapple juicean extract of hawthorn berriesкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняНапій березово-яблучний «Надія» (Патент на корисну модель № 47221)Other