Напій березово-яблучний «Надія» (Патент на корисну модель № 47221) - Чмут, Надія Олександрівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Марценюк, Олександр Степанович (My University, 2010)
Напій березово-яблучний, що складається з березового соку, яблучного соку, цукру або фруктози та лимонної кислоти, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: березовий сік 50-70 % ,яблучний сік 14-30 %,екстракт плодів глоду 7-20 %, цукор або фруктоза 5-8 %, лимонна кислота 0,5-0,8 %.
Keywords: лимонна кислота; напій березово-яблучний; сік березовий; сік яблучний; екстракт плодів глоду; фруктоза; лимонная кислота; напиток березово-яблочный; сок березовый; сок яблочный; экстракт плодов боярышника; fructose; citric acid; beverage birch-apple; birch juice; apple juice; an extract of hawthorn berries; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології консервування