Кохан, Олена ОлександрівнаМихонік, Лариса Анатоліївна2023-03-132023-03-132020Кохан, О. О. Моніторинг виробництва – запорука випуску якісної харчової продукції / О. О. Кохан, Л. А. Михонік // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІХ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 10 грудня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 12–13https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39066Для забезпечення ефективної роботи харчового підприємства моніторинг діяльності є невід’ємним елементом в його функціонуванні. Потрібно весь час удосконалювати методи та застосовувати сучасні засоби та методики для контролю тих чи інших виробничих процесів; зменшувати частку людського фактору при визначенні показників якості та інтерпретації і аналізі отриманих результатів моніторингу роботи харчового підприємства, з метою забезпечення його рентабельності.To ensure the efficient operation of the food enterprise, monitoring activity is an integral element in its functioning. Needed all the time improve methods and apply modern means and techniques to control those or other production processes; reduce the share of the human factor in the determination quality indicators and interpretation and analysis of work monitoring results food enterprise, in order to ensure its profitability.otherмоніторинг виробництваякістьхлібобулочні виробикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівqualityproduction monitoringbaked goodsМоніторинг виробництва – запорука випуску якісної харчової продукціїThesis