Підвищення конкурентоспроможності трудового потенціалу інноваційної діяльності в Україні - Литвиненко, Ярослав Васильович; Литвиненко, Тамара Євгенівна (My University, 2013)
Розглянуті питання інноваційної діяльності в Україні, чинники, які впливають на її проведення та розвиток. Одним з головних є кадровий потенціал та забезпеченість ним. Досліджується участь наукових спеціалістів в здійсненні науково-технічних досліджень, якісний склад трудового потенціалу інноваційної діяльності.
Keywords: інноваційна діяльність України; кадровий потенціал; навчання персоналу