Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичГавриш, Андрій ВолодимировичТур, Віталій Олександрович2021-03-102021-03-102021Теоретичні аспекти виробництва оздоблювального напівфабрикату з гелеподібною структурою / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, В. О. Тур // Theoretical and practical scientific achievements: research and results of their implementation : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference, February 12, 2021. – Pisa, Italian Republic : NGO European Scientific Platform, 2021. – Vol. 2. – P. 86–87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32845Використання харчових емульсій на основі олій, сушеної харчової продукції, спецій та прянощів у складі оздоблювального напівфабрикату з поліфазною, переважно гелеподібною структурою дасть змогу розширити асортимент кулінарної продукції з підвищеною харчовою цінністю та інтенсифікувати технологічний процес.otherхарчова емульсіянапівфабрикатхарчова цінністьоліягелеподібна структурапрянощіfood emulsionsemi-finished productnutritional valuespices oilgel-like structureкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТеоретичні аспекти виробництва оздоблювального напівфабрикату з гелеподібною структуроюThesis