Дослідження впливу виду екстрагента процесу екстрагування на вихід антоціанів з квітів Гібіскусу - Шпачук, Марина; Точона, Анастасія; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна (My University, 2018)
В роботі представлено вплив виду екстрагента на вилучення фенольних речовин з квітів Гібіскусу під час екстрагування The paper presents the influence of the extractant type on the extraction of phenolic substances from hibiscus flowers during extraction
Keywords: квіти Гібіскусу; екстракція; водно-спиртові розчини; фенольні речовини; flowers of Hibiscus; extraction; water-alcohol solutions; phenolic substances; кафедра технології консервування