Шпачук, МаринаТочона, АнастасіяРубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта Альбертівна2018-05-102018-05-102018Дослідження впливу виду екстрагента процесу екстрагування на вихід антоціанів з квітів Гібіскусу / М. Шпачук, А. Точона, К. В. Рубанка, В. А. Терлецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23 квітня. — К. : НУХТ, 2018. – С. 303.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27332В роботі представлено вплив виду екстрагента на вилучення фенольних речовин з квітів Гібіскусу під час екстрагування The paper presents the influence of the extractant type on the extraction of phenolic substances from hibiscus flowers during extractionuk-UKквіти Гібіскусуекстракціяводно-спиртові розчинифенольні речовиниflowers of Hibiscusextractionwater-alcohol solutionsphenolic substancesкафедра технології консервуванняДослідження впливу виду екстрагента процесу екстрагування на вихід антоціанів з квітів ГібіскусуOther