Концепція створення національної багаторівневої сертифікації біологічних та біологізованих сільськогосподарських виробництв - Крутякова, Валентина Михайлівна; Бельченко, Володимир Іванович; Новохацький, Микола Леонідович; Таргоня, Василь Сергійович; Куянов, Володимир Вікторович; Маласай, Віктор Михайлович (My University, 2017)
Наведена класифікація агротехнологій за інтенсивністю їхнього впливу на агробіоценози. Запропонована концепція створення національної багаторівневої сертифікації біологічних виробництв, яка базується на використанні ценологічного підходу та оцінці комплексного застосуванні біотехнологічних альтернатив. The resulted classification of agrotechnologies on intensity of their influence on agrobiocenoses. The proposed concept of creating a national multi-level certification of biological production, based on the use of the pricing approach and evaluation of the integrated application of biotechnological alternatives.
Keywords: біологічне виробництво; сертифікація; агробіоценоз; агротехнології; biological production; certification; agrobiotsenozi; classification of agrotehnologiy