Дослідження мікробіологічних показників сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами - Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Василів, Володимир Павлович (My University, 2012)
Вивчено характер дії електроіскрового оброблення на мікроорганізми молочної сироватки (загальну кількість мікроорганізмів, плісняві гриби, дріжджі). A nature of electric-spark processing impact on microorganism in milk whey (total amount of microorganism, mould and yeast) is studied.
Keywords: оброблення; електроіскрові розряди; напруга; мікробіологічні показники; сироватка молочна; processing; electric-spark discharges; voltage; microbiological indicators; milk whey; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів