Чернюшок, Ольга АнатоліївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаВасилів, Володимир Павлович2013-04-292013-04-292012Чернюшок, О. А. Дослідження мікробіологічних показників сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами / О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. П. Василів // Збірник праць за підсумками ІІ міжнародної наук.-практ. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів. – К. : НУБіП, 2012. - Ч. 1. – С. 279-280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7707Вивчено характер дії електроіскрового оброблення на мікроорганізми молочної сироватки (загальну кількість мікроорганізмів, плісняві гриби, дріжджі). A nature of electric-spark processing impact on microorganism in milk whey (total amount of microorganism, mould and yeast) is studied.otherобробленняелектроіскрові розрядинапругамікробіологічні показникисироватка молочнаprocessingelectric-spark dischargesvoltagemicrobiological indicatorsmilk wheyкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження мікробіологічних показників сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядамиThesis