Волчецький, Олег Володимирович2021-07-162021-07-162021Волчецький, О. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи менеджменту якості і безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олег Володимирович Волчецький ; наук. керівник Віра Ігорівна Зуйко. – Київ, 2021. – 117 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34808otherсистема менеджменту якостісистема менеджменту безпечностіконтроль якостіНАССРмаффіни з чорницею і фруктозоюфруктозачорницяглікемічністькафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи менеджменту якості і безпечності НАССР у закладах ресторанного господарстваOther