Труш, Юлія Леонідівна2013-09-062013-09-062010Труш, Ю. Л. Шляхи підвищення управління якістю продукції на підприємствах хлібобулочної галузі / Ю. Л. Труш // 76-а Наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - 2010. - Ч. 1 - С. 66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9568Система якості продукції є сукупністю взаємопов’язаних та взаємодіючих елементів організаційної структури, визначених механізмів відповідальності, повноважень та процедур організації, а також процесів та ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю та її відповідальність встановленим вимогам.якістьякість продукціїпідприємствохлібопекарська галузьпоказникивнутрішні факториефективністькачествокачество продукциипредприятияхлебопекарная отрасльпоказателивнешние факторыефективностьqualityquality of productsenterprisebakery sectorindexesinternal factorsefficiencyкафедра економіки і праваШляхи підвищення управління якістю продукції на підприємствах хлібобулочної галузіThesis