Шляхи підвищення управління якістю продукції на підприємствах хлібобулочної галузі - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2010)
Система якості продукції є сукупністю взаємопов’язаних та взаємодіючих елементів організаційної структури, визначених механізмів відповідальності, повноважень та процедур організації, а також процесів та ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю та її відповідальність встановленим вимогам.
Keywords: якість; якість продукції; підприємство; хлібопекарська галузь; показники; внутрішні фактори; ефективність; качество; качество продукции; предприятия; хлебопекарная отрасль; показатели; внешние факторы; ефективность; quality; quality of products; enterprise; bakery sector; indexes; internal factors; efficiency; кафедра економіки і права