Вдосконалення антимонопольного регулювання в Україні - Дьякова, Надія Ігорівна (My University, 2012)
Необхідно вдосконалювати антимонопольне законодавством враховуючи іноземний досвід, а також розробляти свої нові методи боротьби зі зловживаннями монопольним становищем та недопущенням і попередженням створення монополій. Need to improve antimonopoly legislation considering international experience and develop their new methods to combat the abuse of dominant position and prevent the creation of monopolies and warning.
Keywords: монополізм; антимонопольне регулювання; antitrust regulation; monopolism