Актуальні проблеми регламентації якості питної води - Климчук, Діана Юріївна; Карманова, Ірина Сергіївна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна (My University, 2014)
У санітарних правилах і нормах в частині фізико-хімічних та санітарно-токсикологічних показників якості води, ми маємо принципово жорстку позицію до другорядних за небезпечністю показників (аміак, перманганатна окиснюваність, мінеральний склад тощо) і толерантне ставлення до смертельно небезпечних речовин. In health rules and regulations in terms of physical, chemical and toxicological sanitary water quality parameters, we are fundamentally a tough stance to secondary danger for parameters (ammonia, okysnyuvanist permanganate, mineral composition, etc.) and tolerance of deadly substances.
Keywords: нормативно-правова база; регламентація якості; питна вода; regulatory framework; regulation; drinking water; кафедра технології цукру і підготовки води