Рябоконь, Наталія ВалеріївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСавченко, Олександр Аркадійович2013-04-082013-04-082012Рябоконь, Н. В. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. А. Савченко // Наукові праці НУХТ. – 2012. – № 47. – С. 110-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7353Обґрунтована доцільність збагачення згущених молочних консервів з плодово-ягідною сировиною та вітамінно-мінеральними комплексами. Розрахований рівень забезпеченості добового раціону харчування людей різних вікових категорій у вітамінах та мінеральних речовинах за умов споживання згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами. The enrichment of canned condensed milk with fruit and berry raw materials is expediency. As fillers recommended fruit syrups in which vitamins and mineral elements act as biologically active substances causes the increase of food and biological value of finished products condensed. Based on the above integral soon, proved that the concentration of condensed canned milk with vitamins and minerals only at the expense of fruit syrups are insufficient and insignificant. Therefore recommended enrich condensed canned milk with vitamin-mineral complexes. Calculated level of provision of daily diet of people of different age groups for vitamins and minerals under consumption of enriched vitamin-mineral complex condensed canned milk with sugar and fruit syrups.otherдобова потребазгущене молоко з цукромплодово-ягідний сиропвітамінно-мінеральний комплексбіологічна цінністьdaily needsfruit syrupcondensed milk with sugarvitamin and mineral complexbiological valueкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра технології молока і молочних продуктівПідвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукромArticle