Прогнозування часових рядів з використанням нейромережевих методів - Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна (My University, 2015)
Робота присвячена прогнозуванню часових рядів з використанням нейромережевих методів. The work is devoted to time series forecasting using neural network methods.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; часові ряди; нейронні мережі; прогнозування; time series; neural networks; forecasting