Розроблення масляних паст із комплексом біологічно активних рослинних мікронутрієнтів із лікувально-профілактичними властивостями - Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2012)
Нами розроблено асортимент масляних паст із комплексом біологічно активних рослинних мікронутрієнтів,які мають лікувально-профілактичні властивості і високі органолептичні показники. We developed the range of butter paste with bioactive vegetable micronutrients witn preventive and medicinal properties and high organoleptic.
Keywords: масляна паста; біоактивні добавки; омега-3; butter paste; bioactive compounds; omega-3; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів