Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович2013-12-162013-12-161997Сінат-Радченко, Д. Є. Теплофізичні властивості дифузійного соку і жомопресової води / Д. Є. Сінат-Радченко // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції, 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 101.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12143Для інтервалу температур 0...130 С і вмісту сухих речовин 0...16% запропоновано формули оціненої точності для густини, тепло і температуропровідності, теплоємності та динамічної в'язкості виробничих цукрових розчинів. For the temperature range 0 ... 130 C and dry matter content of 16% 0 ... Formulas estimated accuracy for density, heat and temperature, heat capacity and dynamic viscosity of industrial sugar solutions.дифузійний сікdiffusion juiceжомопресова водаpulp press waterвміст сухих речовинsolids contentкафедра теплоенергетики та холодильної технікиТеплофізичні властивості дифузійного соку і жомопресової водиThesis