Теплофізичні властивості дифузійного соку і жомопресової води - Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович (My University, 1997)
Для інтервалу температур 0...130 С і вмісту сухих речовин 0...16% запропоновано формули оціненої точності для густини, тепло і температуропровідності, теплоємності та динамічної в'язкості виробничих цукрових розчинів. For the temperature range 0 ... 130 C and dry matter content of 16% 0 ... Formulas estimated accuracy for density, heat and temperature, heat capacity and dynamic viscosity of industrial sugar solutions.
Keywords: дифузійний сік; diffusion juice; жомопресова вода; pulp press water; вміст сухих речовин; solids content; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки