Салата, Віктор ВікторовичПащенко, Богдан Сергійович2024-04-222024-04-222024Салата, В. Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді / В. Салата, Б. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня. 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 92https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42912Розглянуті методи визначення вмісту Salmonella у технологічному процесі виготовлення стегон курячих в кисло-солодкому маринаді, що мають ряд переваг та недоліків.The methods for determining the content of Salmonella in the technological process of making chicken thighs in a sweet and sour marinade, which have a number of advantages and disadvantages, are considered.ukкафедра експертизи харчових продуктівdepartment of foodstuff expertiseмікробіологічний контрольвиробництво стегон курячихконтроль якості та безпечностіхарчові технологіїmicrobiological controlproduction of chicken thighsquality and safety controlfood technologyМетоди мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринадіThesishttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061