Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді - Салата, Віктор Вікторович; Пащенко, Богдан Сергійович (My University, 2024)
Розглянуті методи визначення вмісту Salmonella у технологічному процесі виготовлення стегон курячих в кисло-солодкому маринаді, що мають ряд переваг та недоліків.

The methods for determining the content of Salmonella in the technological process of making chicken thighs in a sweet and sour marinade, which have a number of advantages and disadvantages, are considered.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; department of foodstuff expertise; мікробіологічний контроль; виробництво стегон курячих; контроль якості та безпечності; харчові технології; microbiological control; production of chicken thighs; quality and safety control; food technology