Чорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана СергіївнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2018-04-192018-04-192016Чорна, А. І. Встановлення оптимального режиму нанесення їстівного покриття на хлібобулочні вироби / А. І. Чорна, О. С Шульга, Л. Ю. Арсеньєва // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали IV-ої міжнар. наук.-практ. конф., 24 листопада 2016 р., м. Львів : тези доповідей. – Львів : Видавництво «Растр-7», 2016. – С. 67-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27056Досліджено хлібобулочні вироби з їстівним покриттям, що містить суху пробіотичну закваску. Метою роботи є встановлення оптимального режиму нанесення їстівного покриття для максимального збереження життєздатності молочнокислих бактерій під час зберігання хлібобулочних виробів. Bakery products with edible coating containing dry probiotic leaven are investigated. The purpose of the work is to establish an optimal application of the edible coating to maximize the viability lactic acid bacteria during storage of bakery products.uk-UKїстівне покриттяхлібобулочні виробиedible coatingbackery productsкафедра експертизи харчових продуктівВстановлення оптимального режиму нанесення їстівного покриття на хлібобулочні виробиThesis