Цьомка, Юлія ОлександрівнаОмельченко, Ганна МиколаївнаШутюк, Віталій Володимирович2015-11-232015-11-232015Цьомка, Ю. О. Дослідження кінетика регідратації деяких плодів і овочів / Ю. О. Цьомка, Г. М. Омельченко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 257.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21800Автори проводили досліди з визначення кінетики оводнення попередньо висушених картоплі, грибів, гарбузів, яблук і моркви Результати досліджень поглинання води під час регідратації рослинної сировини свідчать, що залежність зміни вологовмісту від температури можна описати кінетичною моделлю першого порядку. The authors conducted experiments to determine the kinetics ovodnennya pre-dried potatoes, mushrooms, pumpkins, apples and carrots research results absorption of water during rehydration plant materials show that the dependence of moisture on temperature can be described by a kinetic model first order.uk-UKкінетикарегідратаціярослинна сировинавологоутримувальна здатністьkineticsrehydrationvegetable feedstockmoisture-retaining powerкафедра технології консервуванняДослідження кінетика регідратації деяких плодів і овочівThesis