Спосіб виробництва технічних рідин в процесі брагоректифікації (Патент на винахід № 72066) - Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Міщенко, Олексій Семенович; Кизюн, Григорій Олександрович; Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Пашков, Володимир Іванович; Сизько, Валерій Борисович (My University, 2005)
Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб виробництва продукції різного цільового призначення при виготовленні спирту етилового шляхом зміни параметрів технологічних операцій та зв'язків між ними. An invention behaves to a spirit industry and is the improved method of production of goods of the different having a special purpose setting at the receipt of alcohol ethyl by the change of parameters of technological operations and connections between them.
Keywords: бражна; ректифікаційна; епюраційна колони; дефлегматори; конденсатори; флегма; денатуруючі добавки; beer; rectification; epuration columns; refluxers; condensers; phlegma; denaturant additions; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства