Біоводень - сучасне альтернативне паливо для транспорту - Столяр, Інна; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Олександр (My University, 2014)
Водень є одним із перспективних джерел відновлювальної енергії в майбутньому і для України. Hydrogen is one of the promising renewable energy sources in the future for Ukraine.
Keywords: альтернативне паливо; біологічне паливо; біоводень; alternative fuel; biofuels; biovoden; кафедра екології та екоменеджменту