Інваріантні множини різницевих систем та їх стійкість - Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2005)
Для системи різницевих рівнянь встановлені умови існування та стійкості інваріантних множин. Досліджено поведінку інваріантної множини при малих збуреннях системи. The conditions of existence and stability of invariant sets are obtained for a system of difference equations. The behaviour of an invariant set is researched by the small perturbations of a system.
Keywords: система різницевих рівнянь; інваріантна множина; стійкість; малі збурення системи; system of difference equations; invariant set; stability; small disturbances of a system; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.