Гойко, Ірина ЮріївнаІванова, Вікторія ДжанівнаШнайдер, Н. В.2013-09-182013-09-182013Гойко, І. Ю. Перспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначення / І. Ю. Гойко, В. Д. Іванова, Н. С. Шнайдер // Наукові праці НУХТ. – 2012. - № 43. – С. 68–71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9733Досліджено можливість використання екстрактів з плодів волоського горіху різного ступеня стиглості як джерел сполук антиоксидантної дії у технологіях напоїв профілактичного профілю. Визначено фізико-хімічні властивості екстрактів з плодів молочної, молочно-воскової та воскової стиглості, проаналізовано характер змін вмісту вітаміну С та фенольних сполук в них. The present investigation was carried out to determine the posibility of using of the walnut extracts in different degree of ripeness as sources of antioxidant compounds and ingredients of functional drinks. The physico-chemical properties of the walnut extracts in different degree of ripeness were determined, the character of changes of vitamin C and phenolic compounds was evaluated.otherекстрактextractкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра експертизи харчових продуктівПерспективи використання екстрактів з плодів волоського горіха як компонентів харчових продуктів функціонального призначенняArticle