Романюк, Олександра Русланівна2023-04-202023-04-202023Романюк, О. Р. Проєкт технічного переоснащення цукеркового цеху кондитерської фабрики ДН Класик у м. Дубно Рівненської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Романюк Олександра Русланівна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2023. – 68 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40307otherцукерки праліновіжелейний мармеладцукристі кондитерські виробипралінові і мармеладні масиpraline candiesjelly marmaladesugary cоnfectiоnerypraline and marmalade masses.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт технічного переоснащення цукеркового цеху кондитерської фабрики ДН Класик у м. Дубно Рівненської областіOther